Nuoret ja varhaisnuoret

Seurakunta kutsuu mukaan kaikenikäisiä. Haluamme olla tarjoamassa kuhmolaisille nuorille mahdollisuuksia tavata kavereita ja uusia tuttavuuksia mukavien harrasteiden parissa. Kerhot keräävät viikoittain kymmeniä nuoria pelailemaan ja oleilemaan yhdessä. Isoskoulutus kokoaa rippikoulun käyneet nuoret kasvamaan rinnatusten kohti isosuutta käytännön ja mielekkäiden kysymysten parissa.

Kaikilla on oikeus tulla kuulluksi ja nähdyksi. Toiminnassamme pyrimme siihen, että jokainen nuori voisi löytää vertaistaan seuraa, paineettomasti ja omana itsenään.

Rippikoulutyö ja nuorisotyö nivoutuvat yhteen. Toimintaan osallistuminen ja nuorisotyön tapahtumat ovat pääsääntöisesti maksuttomia (maksusta ilmoitetaan aina erikseen). Useinkaan ei tarvitse edes ennakkoon ilmoittautua, riittää kun saavut paikalle oikeaan aikaan!

Srk-keskukselta (käynti terveysaseman puolelta) löydät ”Siiven”, joka on nuorten oma kokoontumispaikka.

Kannustamme myös oma-aloitteisuuteen: jos sinulla on mielessä jokin innostava retkikohde, tapahtuma tai tilaisuus, jollaisen toivoisit seurakunnan järjestävän, ota yhteyttä.

Työntekijämme nuorisotyönohjaaja Jouko ja Riikka-pappi odottavat sinua mukaan toimintaan!

Seuraa meitä instagramissa @kuhmonnuorissrk tai laittele WhatsApp-viestiä. pöö.

Rippikoululeirin hartauden alttaripöytä, kynttilöitä ja ikoni.

Kirkko Somessa