Sukututkimus

Seurakunta palvelee sukututkijoita ja suvustaan kiinnostuneita tekemällä sukututkimusta. Sukututkimus on maksullinen palvelu. Sukututkimusta tehdään henkilöresurssien sallimissa rajoissa, mistä johtuen toimitusajat saattavat muodostua melko pitkiksi.

Kuhmon seurakunnassa on kirkonkirjoja 1800-luvun puolivälistä lähtien. Vanhimmat kirkonkirjat on siirretty Oulun maakunta-arkistoon.

Sukututkimusta tai tieteellistä tutkimusta varten laadittujen todistusten maksut

Sukututkimusta tai tieteellistä tutkimusta varten laadittujen todistusten perusmaksu on 45 euroa. Mikäli todistuksen laatimisesta aiheutuu työtä enemmän kuin 30 minuuttia, veloitetaan lisämaksua 20 euroa jokaiselta alkavalta 30 minuutin jaksolta. Todistuksen lähettämisestä peritään toimitusmaksua 5,50 euroa, joka sisältää laskutuksen ja postituksen.

Hinnoittelu on Kirkkohallituksen 10.12.2019 voimaan astuneen päätöksen mukainen. Katso sukututkimuksen maksuista tästä.

Allekirjoitetut sukututkimustilaukset lähetetään postitse sivun alaosassa olevaan osoitteeseen.
Tulosta tästä tilauskaavake täytettäväksi ja postitettavaksi.

Omatoiminen sukututkija
Kirkkoherranvirastossa ei ole tarjota tarkoituksenmukaisia tutkijatiloja omatoimista sukututkimusta varten.

Lisätietoja:

Kuhmon seurakunnan kirkkoherranvirasto