Lähetystyö Kuhmon seurakunnassa

"Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä.Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti."

Matt:28:18-20

Lähetys eli missio on kirkolle iloinen tehtävä, jossa jokainen kirkon jäsen voi olla mukana.

Lähetystyö järjestää erilaisia lähetysmyyjäisiä ja  -lounaita joista saaduilla varoilla tuetaan nimikkolähettejä sekä nimikkokohteissa tehtävää työtä. Eri lähetysjärjestöjen vieraat käyvät kertomassa lähetyksestä ympäri maailmaa.

Jos haluat lahjoittaa myyjäistuotteita tai tulla mukaan erilaisiin lähetyksen vapaaehtoistehtäviin, ota yhteytta lähetyssihteeriin.

Suomen Lähetysseuran järjestämät Kauneimmat joululaulut on yksi suosituimmista joulunajan tapahtumista. Tilaisuuksia järjestetään vuosittain yli 20 ja laulajia näihin osallistuu yli 2 000. Kauneimmissa joululauluissa kerättävä kolehti osoitetaan Suomen Lähetysseuran kautta nimikkolähettien
ja -kohteiden työn tukemiseen.

Seurakunnan nimikkolähettejä on eri järjestöjen kautta Kroatiassa, Etiopiassa ja Itä-Siperiassa

Voit tukea Kuhmon seurakunnan kautta lähettien työtä tilinro FI26 5177 0020 0807 56. Viestiosassa ehdottomasti mainittava lähetin nimi.

Nimikkokohteita ovat  Israelissa: Haifan Ebenezer - vanhainkoti sekä Jerusalemin Caspari-keskus, missä koulutetaan messiaanisia juutalaisia seurakuntatyöhön. Papua-Uudella-Guinealla Urim-kielen parissa tehtävä Raamatunkäännöstyö, Japanissa tuemme Tokion Suomi-kirkon työtä. Intiassa myös Raamatunkäännöstyö, Hosainan kuurojen koulu Etiopiassa,

Venäjällä tuemme kansallisten työntekijöiden kouluttamista Inkerin kirkon stipendirahaston kautta sekä Vienan-Karjalan laajaa seurakuntatyötä.

Avustustyö Bulgariassa

Bulgariassa on avustustyössä Haverisen perhe. Työhön sisältyy lapsi- ja nuorisotyötä sekä sosiaalista avustusta ja tukea.

Tule mukaan avustustyöhön. Tue työtä rukouksin, jakamalla tietoa ja taloudellisesti:

Kainuu: FI58 5760 0310 000327, viitenumero: 20226. Rahankeräyslupa RA/2017/54.

Aikuis- ja lähetystyön sihteeri
Kirkkotie 6-8