Perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kerho, jossa saa tukea ja virikkeitä yhdessä olemiseen ja kristittynä kasvamiseen. Lapsen kanssa kerhoon voi tulla hänen huoltajansa, vanhempansa, isovanhempansa tai muu hoitajansa.

Kerho kestää noin 1,5  tunnin ajan.

Perhekerho kokoontuu tiistai-aamuisin klo 9.30-11 Piilolan srk-kodilla, osoitteessa Karhunpolku 2 N.

Perhekerhot ovat ilmaisia ja niihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Lisätietoja Tarja Koistinen p. 044 7384308.

Jumalanpalvelukset perheille

Järjestämme erityisesti perheille suunnattuja jumalanpalveluksia säännöllisesti, noin kerran kuukaudessa. Joskus perheille suunnattu jumalanpalvelus on samalla koko seurakunnan pääkirkko sunnuntaiaamuisin klo 10, joskus taas vietämme omaa kirkkohetkeämme sunnuntaisin iltapäivällä, klo 15. Vauvakirkot kokoavat kirkkoon myös aivan perheen pienimmät. Opettelemme yhdessä lapsille sopivia virsiä ja lauluja laulaen ja leikkien. Tutustumme kolmiyhteiseen Jumalaan lapsille mielekkäällä tavalla ja rukoilemme yhdessä lasten ja perheiden puolesta.

Löydät tiedon tulevista perhejumalanpalveluksista nettisivuiltamme, Kuhmolainen-lehdestä sekä kauppojen ilmoitustauluilta ja facebook-ryhmästä "Kuhmon seurakunnan lapsityö". Mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin vastaa mielellään kasvatuksen pappi Riikka, p. 044 7384302.

Ensimmäisen adventin perhemessu, aasinukke kirkon etuosassa
1. adventtisunnuntain perhemessu joulukuussa 2017