ilmapalloin koristeltu saarnatuoli Kuhmon kirkossa

Seurakunnan varhaiskasvatus

Seurakunnan varhaiskasvatus on osa kirkon kasteopetusta.

Varhaiskasvatuksen osaava henkilöstö tukee vanhempia heidän kasvatustehtävässään.

Kerhotoiminnassa hartaus, leikki, musiikki, askartelu ja liikunta edistävät lapsen kasvua ja kehitystä. Lapsi saa kysellen ja ihmetellen turvallisesti tutustua Taivaan Isään ja luomakuntaan.

Järjestämme koko perheen tapahtumia, jonne kaikki kuhmolaiset perheet ovat tervetulleita. Näissä yhteisissä hetkissä läsnä ovat ilo ja riemu ja Taivaallisen Isän huolenpidosta kiittäminen.

Syksyn 2019 tapahtumia:

Ke 18.9. klo 17 Leivontapyhis Piilolan kerhotilassa, Karhunpolku 2 N.

Su 29.9. klo 10 Mikkelinpäivän perhekirkko seurakuntakeskuksen salissa.

Ke 30.10. klo 17 tapahtuma perheille Ikolan pappilassa – ruokaa, puuhapisteet. Toteutetaan yhteistyössä Marttojen kanssa.

Pe 22.11. klo 17 srk-keskuksella lastenoikeuksien teemaviikon tapahtuma: Pizzabuffa ja Taika-Petteri esiintyy klo 18. Pizzabuffan hinta 4 €, alle kouluikäiset ilmaiseksi. Esitys on maksuton. HUOMAA Tutustu Taika-Petteriin ja Jakke jääkarhuun katsomalla videot tämän sivun alalaidassa!

Su 10.11. Isänpäivän kastelintukirkko klo 15 Kuhmon kirkossa. Jaetaan vuoden aikana kastettujen kastelinnut koteihin.

Oma ryhmä facebookissa!

Seurakunnan varhaiskasvatuksen ajantasaiset tiedotteet, tapahtumat ja esimerkiksi päiväkerhojen toimintaan liittyvät ajankohtaiset asiat saat Facebookin kautta helposti nähtävillesi. Liity ryhmään: "Kuhmon seurakunnan lapsityö".

Lasten karongista askartelema rukouspuu
Lastenohjaaja, sijainen