Perhekerho

 

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kerho, jossa saa tukea ja virikkeitä yhdessä olemiseen ja kristittynä kasvamiseen. Lapsen kanssa kerhoon voi tulla hänen huoltajansa, vanhempansa, isovanhempansa tai muu hoitajansa.

 

 

Perhekerho kokoontuu tiistaisin 10.1.2023 alkaen  klo 9.30-11.30 Piilolan seurakuntakodilla, osoitteessa Karhunpolku 2 N. Perhekerhossa tarjolla lounas hintaaan 2e/perhe

Perhekerhot ovat ilmaisia ja niihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Lisätietoja lastenohjaajilta p. 044 738 4308.

 

LASTEN PERJANTAIPARKKI

 

Alkaen 20.1 2023 joka toinen perjantai 

 

Voit hoitaa parkin toiminta-aikana kauppa-asioita, asioida virastoissa ja muualla, minne lasten kanssa voi olla hankala lähteä tai hengähtää hetken omassa rauhassa. Järjestämme parkissa lapsille iänmukaista, virikkeellistä toimintaa ja tuemme  perheen kristillistä kasvatusta.

JOKA TOINEN PERJANTAI klo 15-18 PIILOLAN KERHOTILASSA,

Osoitteessa Karhunpolku 2N.

Lapsiparkkiin voi tuoda lapsen, joka on iältään vähintään 2 vuotta.

Mukaan omat eväät (ja vaipat). Toiminta on maksutonta.

 

Paikka lapsiparkista on varattava etukäteen, viimeistään kyseisenä päivänä klo 12 mennessä. Paikat täyttyvät nopeasti.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset Anne Pääkkönen p. 044 738 4308.

 

 

Jumalanpalvelukset perheille

 

Järjestämme erityisesti perheille suunnattuja jumalanpalveluksia säännöllisesti, noin kerran kuukaudessa. Joskus perheille suunnattu jumalanpalvelus on samalla koko seurakunnan pääkirkko sunnuntaiaamuisin klo 10, joskus taas vietämme omaa kirkkohetkeämme sunnuntaisin iltapäivällä, klo 15. Vauvakirkot kokoavat kirkkoon myös aivan perheen pienimmät. Opettelemme yhdessä lapsille sopivia virsiä ja lauluja laulaen ja leikkien. Tutustumme kolmiyhteiseen Jumalaan lapsille mielekkäällä tavalla ja rukoilemme yhdessä lasten ja perheiden puolesta.

Löydät tiedon tulevista perhejumalanpalveluksista nettisivuiltamme, Kuhmolainen-lehdestä sekä kauppojen ilmoitustauluilta ja facebook-ryhmästä "Kuhmon seurakunnan lapsityö". Mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin vastaa mielellään lastenohjaaja Anne P., p. 044 7384308.