ilmapalloin koristeltu saarnatuoli Kuhmon kirkossa

Seurakunnan varhaiskasvatus

Seurakunnan varhaiskasvatus on osa kirkon kasteopetusta.

Varhaiskasvatuksen osaava henkilöstö tukee vanhempia heidän kasvatustehtävässään.

Kerhotoiminnassa hartaus, leikki, musiikki, askartelu ja liikunta edistävät lapsen kasvua ja kehitystä. Lapsi saa kysellen ja ihmetellen turvallisesti tutustua Taivaan Isään ja luomakuntaan.

Järjestämme koko perheen tapahtumia, jonne kaikki kuhmolaiset perheet ovat tervetulleita. Näissä yhteisissä hetkissä läsnä ovat ilo ja riemu ja Taivaallisen Isän huolenpidosta kiittäminen.

Kevään 2020 tapahtumia:

Pyhäkoulu sunnuntaisin saarnan aikana Kuhmon kirkossa klo 10 jumalanpalveluksessa.

Su 16.2. klo 16 Seurakuntakeskuksella ”Yhteisessä pöydässä” perheiden ilta. Keittoruoka, lapset pääsevät tutustumaan ehtoolliseen ja sen viettoon, ja illan päätteeksi pidämme yhteisen ehtoollishartauden.

Su 23.2. klo 11 alkaen Laskiaisliukujaiset Seurakuntakeskuksella. Ohjelmaa kaikenikäisille. Tuotto Yv-keräyksen hyväksi.

Ke 4.3. Koululaisten ja perheiden retki Ukkohallaan. Katso lisätietoa "tapahtumat" -kohdasta. Alle 10-vuotiaat yhdessä vanhemman kanssa. Ennakkoilmoittautuminen.

Ke 18.3. klo 17-18.30 Seurakuntakeskuksella Pizzapyhis-ilta. Leivotaan yhdessä ja herkutellaan pizzalla. Opetus- ja hartaushetki.

Lapsiparkki keskiviikkona 12.2., 26.2., 11.3., 25.3., 8.4., 22.4. Ennakko-ilmoittautuminen saman viikon maanantaihin klo 14 mennessä p. 044 738 4308.

Perhekerho kokoontuu tiistaisin Piilolan kerhotilassa klo 9.30-11. Lapsi voi tulla perhekerhoon yhdessä vanhemman tai muun tutun aikuisen kanssa. Perheen pienimmätkin pääsevät kerhoon!

Päiväkerhoon voi ilmoittautua, kun lapsi on täyttänyt 3 vuotta. Mukaan pääsee kesken kerhokauden. Lisätietoja Anne Pääkkönen p. 044 738 4308.

Oma ryhmä facebookissa!

Seurakunnan varhaiskasvatuksen ajantasaiset tiedotteet, tapahtumat ja esimerkiksi päiväkerhojen toimintaan liittyvät ajankohtaiset asiat saat Facebookin kautta helposti nähtävillesi. Liity ryhmään: "Kuhmon seurakunnan lapsityö".

Lasten karongista askartelema rukouspuu
Lastenohjaaja, sijainen