RIPPIKOULU 2022

Rippikoulu on ainutlaatuista aikaa elämässä. Rippikoulussa ihmetellään elämää, kiitetään ja rukoillaan Jumalaa, ja pyydetään hänen johdatustaan. Siellä pohditaan myös suhdetta omaan itseensä, toisiin ja koko luomakuntaan.  Rippikoulussa perehdytään kristinuskon keskeisiin asioihin turvallisessa ilmapiirissä.

Nyt on sinun aikasi lähteä mukaan rippikoulumatkalle!

Kuinka pääset mukaan?

HUOM! LUE HUOLELLISESTI TÄMÄ INFO, ENNEN KUIN JÄTÄT ILMOITTAUTUMISESI!

ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUU TÄSTÄ linkistä.

Ryhmätoiveet

Kaikki eivät voi osallistua kesän ensimmäiseen rippikouluun. Jos aiot hakea kaupungin kesätyöpaikkoihin (esimerkiksi lasten leiritoimintoihin), valitse tuolloin talvirippikoulu tai leiri2, jotta kesätöiden ja rippikoulun yhteensovittaminen on helpompaa. Ota huomioon myös muut mahdolliset kesätyösi ja muut menot!

Se mihin ryhmään olet päässyt, selviää tuon käymäsi rasti-illan aikana. Valitse huolellisesti myös 2. ryhmätoiveesi, koska poikkeuksellisen suuren ikäluokan ollessa kyseessä, on oletettavaa, että kaikille emme voi taata 1. toiveen toteutumista.

Jos olet menossa järjestö- tai harrasterippikouluun toisaalle, mutta käyt talvijakson Kuhmossa, merkitse ryhmäksesi "muualla rippikoulun suorittavat" (toisella ryhmätoiveella ei tuolloin ole väliä).

Rippikouluryhmät vuonna 2022

Talvirippikoulu 3.-7.1. leiri Vuokatinrannassa, 7.-8.3. opetusta seurakunnan tiloissa Kuhmossa.          Konfirmaatio 12.3.

Leiri1            6.6.-11.6. Hyvärilä, Nurmes                      Konfirmaatio 18.6.

Leiri2           25.7.-30.7. Hyvärilä, Nurmes                   Konfirmaatio 6.8.

Päiväryhmä                      16.-17.6. ja 20.-23.6. seurakunnan tiloissa Kuhmossa           Konfirmaatio 26.6.

Talvirippikoulussa käymme laskettelemassa sään salliessa (omakustanteinen, ei sis. rippik.maksuun, mahdollisuus myös maksuttomaan korvaavaan ohjelmaan) lisäksi talvirippikoulussa on musiikkipainotus (kanttori on mukana leirillä).

Kaikkien ryhmien opetussisällöt ja oppituntimäärät ovat keskenään verrannollisia. Alustavat ryhmäkoot ovat n. 20-22 nuorta/ ryhmä. Jos koet tarvitsevasi pienryhmärippikoulua, kerro siitä lisätietokentässä tai ole yhteydessä Riikkaan.

Alustavat konfirmaatiopäivät:

Talvirippikoulu la 12.3. klo 11

Leiri1 la 18.6. klo 11

Leiri2 la 6.8. klo 11

Päivärippikoulu su 26.6. klo 11

(muutokset mahdollisia)

Rippikoulumaksu

Leirimaksu vuonna 2022 on 80 euroa. Päivärippikoulumaksu on 40 euroa. Lisätietoa siitä, mitä maksu sisältää, löytyy rippikoulusivulta. Taloudellisista syistä voi maksusta saada vapautuksen anomalla sitä seurakunnan taloustoimistosta, talouspäällikkö Satu Ylöseltä.

ikoni ja kynttilät hartaushetkessä alttarilla

RIPPIKOULUN TALVEN 2021- 2022 KOKOONTUMISET:

AVAA TIEDOSTO (PDF)

vs. kirkkoherra 15.11.2021-14.2.2023, seurakuntapastori