PYHÄKOULU

Mitä pyhäkoulussa tapahtuu?

Pyhäkoulun kokoontumisessa on paljon samoja elementtejä kuin kerhossakin: opetuksellinen hartaus ja toiminnallisia tehtäviä kaikenikäisille lapsille. Yhdessäoloa ja leikkiäkin. Meillä Kuhmossa on runsas vapaaehtoisjoukko, joille pyhäkouluasia on erityisen tärkeä. Pyhäkoulussa opettajina ovat siis pääasiassa vapaaehtoiset seurakuntalaiset. He valmistelevat huolella jokaisen pyhäkoulu kerran. Pyhäkoulussa on myös pientä tarjottavaa, sinne ei siis tarvitse mukaan omia eväitä, kuten päiväkerhoon.

Pyhäkoulu on tarkoitettu kaikille lapsille ja aikuisillekin!

Pyhäkoulua ei ole tarkoitettu vain pienen sisäpiirin tilaisuudeksi vaan sinne ovat tervetulleita kaikki lapset ja myös perheen aikuiset voivat olla mukana koko pyhäkoulun ajan halutessaan. Pyhäkoulu on avointa toimintaa johon voi osallistua silloin, kun perheelle sopii. Pyhäkouluun tullessa ei siis sitoutua mihinkään. Se on lisäksi maksuton.

Tällä "sunnuntaikerholla", jota myös lastenkirkoksikin on kutsuttu, on vuosisatojen jatkumo kristillisessä perinteessä. Me Kuhmon seurakunnassa haluamme, että pyhäkoulu nykyaikaisissa muodoissaan säilyisi myös tuleville sukupolville!

Jos siis perheessänne kaivataan sunnuntai-iltapäivään mukavaa tekemistä, tulkaa kurkkaamaan, mitä pyhäkoulussa tapahtuu!

HUOM HUOM HUOM.

Pyhäkoulu kokoontuu sunnuntaisin Piilolan kerhotilassa (osoitteessa Karhunpolku 2N) klo 15-16.30.

Loppuvuoden 2018 pyhäkoulut:

Kesäkaudella (kesäkuu-elokuu) ei ole pyhäkoulua.

Sunnuntaisin, jolloin on perhekirkko, vauvakirkko tai muu lapsityön tapahtuma, pyhäkoulu ei kokoonnu.