Syysmatka Lappiin 26.-29.8.

Posion Riisitunturille ja Korouomaan

Syysmatka Lappiin 26.-29.8. (To-Su) Posiolle. Matkat omin autoin, yöpyminen Lapin Sadussa. 4-10 km kävelyretkiä, aamu- ja iltahartaudet. Hinta 2hh täyshoidolla 250e/hlö. Matkailuauto tai -vaunu + ruokailu 155 €/hlö (sähköpaikkoja rajoitetusti), vaunupaikka ilman sähköä 140 €/hlö. Ilm. ja tiedustelut: Jouko Malinen, SRO p. 050 516 4743, sekä Timo Suutari.

Posion matka 26.-29.8.

To 26.8.
Klo 15 alkaen voi ilmoittautua
Klo 17 päivällinen + kahvi ja piirakka (iltapalaa voi ottaa päivällispöydästä)
Klo 20 tutustumista ja illan sana

Pe 27.8.
Klo 8 aamupala + retkieväät
Klo 9 aamun sana
Klo 10 lähtö Riisitunturille
Klo 16 päivällinen + kahvi ja piirakka (iltapalaa voi ottaa päivällispöydästä)
Klo 20 iltatilaisuus

La 28.8. Aamupala + retkieväät
Klo 9 aamun sana
Klo 10 lähtö Korouomaan
Klo 16 päivällinen + kahvi ja piirakka (iltapalaa voi ottaa päivällispöydästä)
Klo 20 iltatilaisuus ja vapaaehtoinen kolehti Suomen Raamattuopiston aluetyölle

Su 29.8.
Klo 8 aamupala
Klo 9 pakkaamista
Klo 10 jumalanpalvelus Posion kirkossa (Taivalkoskentie 28, Posio)
Klo 11.30 (noin) tutustumme Pentik-mäkeen (Maaninkavaarantie 3, Posio): Anu Pentikin Galleriaan, tehtaanmyymälään, museoon ja juomme kirkkokahvit omakustanteisesti.
Sitten omaan tahtiin kotimatkalle!

Matkan hinta Kahden hengen huone: majoittuminen ja ruokailu 250 €/henkilö. Yhden hengen huone: majoittuminen ja ruokailu 300 €/henkilö (vain erityistapauksessa).

Matkailuauto tai matkailuvaunu + ruokailu 140 €/henkilö (ilman sähköä) ja 155 €/henkilö (sähköpaikalla, sähköpaikkoja rajoitetusti). Majoitumme Lapin Satu 3 tähden hotellissa (Kattavaniementie 1, 97900 Posio). Huoneissa on vessa/suihku ja liinavaatteet sekä pyyhkeet.

Päivälliseen kuuluu keitto tai kiusaus, leipä ja juusto, vihreäsalaatti, mehu, maito ja vesi. Retkieväisiin kuuluu makkara (2kpl/henk.), leipä, kahvi/tee, mehu ja kahvileipä. Matka tehdään omalla- tai kimppakyydillä. Matka maksetaan käteisenä Posiolla Jouko Maliselle (varaa sopiva raha).

Varusteet matkalle - omat hygieniavälineet, lääkkeet - säänmukaista vaatetta, myös retkeilyyn sopivaa - juomapullo, termospullo, eväsrasia, päiväreppu, (puukko tai linkkuveitsi, tulitikut tai sytkäri) - hyttyskarkote tai hyttyshattu (mikäli on vielä hyttysiä) - rahaa (myös matkan maksuun) tai pankkikortti - iloista ja reipasta mieltä

- Matkanjohtajina perillä toimivat Jouko Malinen ja Timo Suutari

- Ilmoittautumiset ja tiedustelut: Jouko Malinen p. 050516 4743 tai jouko.malinen sro.fi. Ilmoita: nimi, puhelinnumero, paikkakunta, ruokarajoitteet, majoitusmuoto.