Pyhäinpäivän iltajumalanpalvelus

la 31.10. kello 19.00 - 21.00
Kuhmon kirkko

Klo 19 iltakirkko Kuhmon kirkossa. Tilaisuudessa luetaan viime pyhäinpäivän jälkeen Kuhmon seurakunnasta poisnukkuneiden sekä Kuhmossa siunattujen ja haudattujen muiden ev.lut. seurakuntien jäsenten nimet ja jokaiselle sytytetään kynttilä. Tilaisuus on tarkoitettu ensisijaisesti läheisensä menettäneille omaisille ja siinä noudatetaan viranomaisten turvallisuusohjeita ja rajoituksia. Enimmäisväkimäärä Kuhmon kirkossa on 400 henkilöä.

Pyhäinpäivä 31.10. klo 19 iltakirkko Kuhmon kirkossa (Hakulinen, Gogolev). Tilaisuudessa luetaan viime pyhäinpäivän jälkeen Kuhmon seurakunnasta poisnukkuneiden sekä Kuhmossa siunattujen ja haudattujen muiden ev.lut. seurakuntien jäsenten nimet ja jokaiselle sytytetään kynttilä. Tilaisuus on tarkoitettu ensisijaisesti läheisensä menettäneille omaisille ja siinä noudatetaan viranomaisten turvallisuusohjeita ja rajoituksia. Enimmäisväkimäärä Kuhmon kirkossa on 400 henkilöä.