HÄÄILTA KUHMON KIRKOSSA 20.02.20

Kuhmon kirkko

Hääyö Kuhmon kirkossa 20.02.20. Aikeissa avioliiton satamaan, mutta järjestelyt tuntuvat ylitsepääsemättömiltä? Nyt naimisiinmeno on tehty helpoksi! Me järjestämme puitteet; kirkon, papin, kanttorin, valokuvaajan ja tarjoilun, te huolehditte vain esteiden tutkinnasta ja sormuksen hankkimisesta! Talvisessa illassa ilmassa on rakkautta, onnea ja pientä jännitystä, mutta ilman turhaa stressiä!

To 20.2. klo 18 alkaen Hääyö-tapahtuma Kuhmon kirkossa. Aikeissa avioliiton satamaan, mutta järjestelyt tuntuvat ylitsepääsemättömiltä? Nyt naimisiinmeno on tehty helpoksi! Me järjestämme puitteet; kirkon, papin, kanttorin ja tarjoilun, te huolehditte vain esteiden tutkinnasta ja sormuksen hankkimisesta! Varaa oma vihkiaikasi 10.2. mennessä riikka.paakkonen@evl.fi. Seurakunta tarjoaa vihkiseurueelle (max 20 hlö) kakkukahvit ja pienimuotoisen hääkuvauksen.

ks. lisää www.evl.fi/haayo