TAIKAPETTERI JA PIZZABUFFA

Kuhmon seurakuntakeskus

Tapahtuma perheille ja nuorille. Pizzabuffa ja koko perheen esitys, joka sisältää monenlaista taituruutta. Esiintyjänä tunnettu Petteri Hakanen "Taika-Petteri".

Pe 22.11. klo 17 alkaen seurakuntakeskuksen salissa tapahtuma perheille ja nuorille: Pizza- ja salaattibuffet (4 euroa/ alle kouluikäiset ilmaiseksi) klo 17 alkaen ja klo 18 esiintyy Petteri Hakanen "Taika--Petteri", jonka esityksessä huimaa taituruutta, jonglöörausta ym. Halukkailla on mahdollisuus myös itse kokeilla temppuilua ennen ja jälkeen esityksen.

Lastenohjaaja, sijainen

Toimensijainen 30.6.2020 saakka.

Pajakkakino

Tarhapäivä -elokuvaesitys,

Tarhapäivä-elokuva on jatko-osa Yösyöttö-elokuvalle ja kertoo yksinhuoltajaisän lapsiperhearjesta. Kesto 1 h 38 min. Kielletty alle 12 vuotiailta.

Kuhmon kirkko

HÄÄILTA KUHMON KIRKOSSA 20.02.20

Hääyö Kuhmon kirkossa 20.02.20. Aikeissa avioliiton satamaan, mutta järjestelyt tuntuvat ylitsepääsemättömiltä? Nyt naimisiinmeno on tehty helpoksi! Me järjestämme puitteet; kirkon, papin, kanttorin, valokuvaajan ja tarjoilun, te huolehditte vain esteiden tutkinnasta ja sormuksen hankkimisesta! Talvisessa illassa ilmassa on rakkautta, onnea ja pientä jännitystä, mutta ilman turhaa stressiä!