Messu

Kuhmon seurakuntakeskus

Messu seurakuntakeskuksessa ja Sansa:n lähetystilaisuus.

20. sunnuntai helluntaista 27.10. klo 10 messu seurakuntakeskuksessa (l: Suutari, s: Seija Uimonen, k: Gogolev). Kirkkokahvit ja Sansa:n lähetystilaisuus.
Tule innostumaan medialähetystyöstä!
Tiedätkö, mitä on medialähetystyö? Missä sitä tehdään ja millaista palautetta siitä saadaan? Entä haluatko oppia lisää Raamatusta?
Tervetuloa kuulemaan, missä ja miten medialähetystyötä tehdään. Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) mediatuottaja Merja Kauppinen sekä pitkän linjan lähetystyöntekijä, nykyinen Sansan seniorityöntekijä Seija Uimonen vierailevat seurakunnassa kertomassa maailmanlaajasta medialähetystyöstä. Tilaisuudessa nähdään myös dramatisoituja radiokuuntelijoiden palautteita.

Messu

Messu Iivantiiran seurakuntakodilla, joulupuuro sekä Kauneimmat joululaulut -tilaisuus.

Kuhmon kirkko

Sanajumalanpalvelus Kuhmon kirkossa

Kauneimmat joululaulut

Su 8.12. klo 14 Rastinkylän joululaulut, Metsästysmajalla, Kankivaarantie 28.