Kuhmon seurakuntakeskus

Messu seurakuntakeskuksessa ja Sansa:n lähetystilaisuus.

20. sunnuntai helluntaista 27.10. klo 10 messu seurakuntakeskuksessa (l: Suutari, s: Seija Uimonen, k: Gogolev). Kirkkokahvit ja Sansa:n lähetystilaisuus.
Tule innostumaan medialähetystyöstä!
Tiedätkö, mitä on medialähetystyö? Missä sitä tehdään ja millaista palautetta siitä saadaan? Entä haluatko oppia lisää Raamatusta?
Tervetuloa kuulemaan, missä ja miten medialähetystyötä tehdään. Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) mediatuottaja Merja Kauppinen sekä pitkän linjan lähetystyöntekijä, nykyinen Sansan seniorityöntekijä Seija Uimonen vierailevat seurakunnassa kertomassa maailmanlaajasta medialähetystyöstä. Tilaisuudessa nähdään myös dramatisoituja radiokuuntelijoiden palautteita.

Kuhmon seurakuntakeskus

lähetyksen esirukouspiiri

Lähetyksen esirukous

Piilolan seurakuntakoti

perhekerho kokoontuu tiistaisin Piilolan srk-kodilla, Karhunpolku 2 N.

Raamattu- ja rukouspiiri

Ti 22.10. klo 14 päihdeongelmaisten raamattu- ja rukouspiiri Lähiötuvalla, Karhunpolku 3A (alakerta).