Sanoin ja sävelin

Kuhmon seurakuntakeskus

Su 20.10. klo 18 Sanoin ja sävelin srk-keskuksen salissa, Rakkauden kaksoiskäsky, Kauko Kovanen, Jari Niva ja Heikon ihmisen lauluryhmä.

srk-keskus

pyhäkoulu

Pyhäkoulu Jumalanpalveluksen aikana aina sunnuntaisin srk-keskuksessa. Pyhäkoulunopettaja on mukana jumalanpalveluksen alussa ja ennen saarnavirttä liturgi ilmoittaa että pyhäkouluun voi lähteä pyhäkoulunopettajan johdolla. Lapset palaavat takaisin saliin ehtoolliselle. Pyhäkoulu on lyhyt ja ytimekäs. Näin lapset oppivat olemaan/heillä on mahdollisuus oppia olemaan mukana myös Jumalanpalveluksessa. Pyhäkoulupaikka on siivellä oleva kerhohuone/lähetyssoppi.

Karhunpolku 2N

Tiedote varhaiskasvatuksen kerhoista

Varhaiskasvatuksen kerhot alkavat ma 19.8., lisätietoa p. 044 738 4308, Anne Pääkkönen. Autolla ajaminen sisäpihalle kielletty, Oppimiskeskuksen pihalla on parkkipaikka.

Piilolan seurakuntakoti

Raamattupiiri