pyhäkoulu

srk-keskus

Pyhäkoulu Jumalanpalveluksen aikana aina sunnuntaisin srk-keskuksessa. Pyhäkoulunopettaja on mukana jumalanpalveluksen alussa ja ennen saarnavirttä liturgi ilmoittaa että pyhäkouluun voi lähteä pyhäkoulunopettajan johdolla. Lapset palaavat takaisin saliin ehtoolliselle. Pyhäkoulu on lyhyt ja ytimekäs. Näin lapset oppivat olemaan/heillä on mahdollisuus oppia olemaan mukana myös Jumalanpalveluksessa. Pyhäkoulupaikka on siivellä oleva kerhohuone/lähetyssoppi.

Piilolan seurakuntakoti

yökerho

Yökerho syyslomaviikolla maanantai-illasta tiistai-aamuun Piilolassa 6-10-vuotiaille. Ennakko-ilmoittautuminen.

Kuhmon seurakuntakeskus

TAIKAPETTERI JA PIZZABUFFA

Tapahtuma perheille ja nuorille. Pizzabuffa ja koko perheen esitys, joka sisältää monenlaista taituruutta. Esiintyjänä tunnettu Petteri Hakanen "Taika-Petteri".