Lasketteluretki

Ukkohalla

Hiihtolomaviikolla laskiaistiistaina

Lähtö srk-keskuksesta klo 10. Perillä ollaan neljä tuntia. Seurakunta kustantaa kyydin ja hissilipun. Voit lasketella, hiihtää tai lähteä retkelle vain oleilemaan. Lasketella tai hiihtää voit omilla välineillä
tai vuokrata lasketteluvälineet rinnekeskuksesta hintaan:
         Laskettelu- tai lumilautasetti 15,00 €/3h.
         kypärä (pakollinen) 5,00 €/3h.

Rinneravintolasta voit ostaa syötävää omalla kustannuksella ja/tai voit ottaa omaa evästä mukaan ja paistaa kodassa esim. makkaraa.

Ilmoittaudu viimeistään 1.3. mennessä
(välinevuokrausta varten tarvitaan henkilön pituus, paino, monojen koko)
Jouko Maliselle puh. 044 738 4312 tai jouko.malinen@evl.fi

Matka on tarkoitettu vähintään 10 vuotta täyttäneille varhaisnuorille ja nuorille.

Lämpimästi tervetuloa!

Eräkerho 7.-9. luokkalaisille

Torstaisin Eräkerho 7.-9. luokkalaisille srk-keskuksen Siivellä (Kirkkotie 6-8, terveyskeskuksen puoleinen ovi). Kerhossa tehdään retkiä, tutustutaan luontoon ja opetellaan monenlaisia asioita. Vapaa pääsy.

Eräkerho 3.-6. luokkalaisille

Eräkerho 3.-6. luokkalaisille srk-keskuksen Siivellä (Kirkkotie 6-8, terveyskeskuksen puoleinen ovi) tiistaisin klo 17:30

Eräkerho 7.-9. luokkalaisille