Rippikoulutyön tilaisuus

Kuhmon seurakuntakeskus

La 16.2. klo 14 Kesä 1 -rippikoululaisten opetuspäivä srk-keskuksessa. Aiheena Sakramentit. Rippikoululaisten vanhemmat ja kummit mukaan opetuspäivään.

La 16.2. klo 14 Kesä 1 -rippikoululaisten opetuspäivä srk-keskuksessa kirkossa. Aiheena Sakramentit. Rippikoululaisten vanhemmat ja kummit mukaan opetuspäivään.

Eräkerho 7.-9. luokkalaisille

Torstaisin Eräkerho 7.-9. luokkalaisille srk-keskuksen Siivellä (Kirkkotie 6-8, terveyskeskuksen puoleinen ovi). Kerhossa tehdään retkiä, tutustutaan luontoon ja opetellaan monenlaisia asioita. Vapaa pääsy.

Eräkerho 7.-9. luokkalaisille

Ukkohalla