Donkkis Big Night

Kuhmon seurakuntakeskus

Varhaisnuorten toiminnallinen ilta, jossa opetusta, nukketeatteria, tarjoilua, toimintapisteitä ja arvontaa.

Donkkis Big Night on kaikille varhaisnuorille avoin maksuton toimintailta, joka järjestetään srk-keskuksen salissa noin kerran kuukaudessa perjantai-iltaisin klo 17 alkaen. Illan aikana on luvassa opetusta, nukketeatteria, tarjoilua, toimintapisteitä ja arvontaa. Aikuisia vapaaehtoisia tarvitaan mukaan järjestämään toimintaa.

Eräkerho 7.-9. luokkalaisille

Torstaisin Eräkerho 7.-9. luokkalaisille srk-keskuksen Siivellä (Kirkkotie 6-8, terveyskeskuksen puoleinen ovi). Kerhossa tehdään retkiä, tutustutaan luontoon ja opetellaan monenlaisia asioita. Vapaa pääsy.

Eräkerho 3.-6. luokkalaisille

Eräkerho 3.-6. luokkalaisille srk-keskuksen Siivellä (Kirkkotie 6-8, terveyskeskuksen puoleinen ovi) tiistaisin klo 17:30

Eräkerho 7.-9. luokkalaisille