PYHÄKOULU

Mitä pyhäkoulussa tapahtuu?

Pyhäkoulun kokoontumisessa on paljon samoja elementtejä kuin kerhossakin: opetuksellinen hartaus ja toiminnallisia tehtäviä kaikenikäisille lapsille. Yhdessäoloa ja leikkiäkin. Meillä Kuhmossa on runsas vapaaehtoisjoukko, joille pyhäkouluasia on erityisen tärkeä. Pyhäkoulussa opettajina ovat siis pääasiassa vapaaehtoiset seurakuntalaiset. He valmistelevat huolella jokaisen pyhäkoulu kerran. Pyhäkoulussa on myös pientä tarjottavaa, sinne ei siis tarvitse mukaan omia eväitä, kuten päiväkerhoon.

Pyhäkoulu on tarkoitettu kaikille lapsille!

Pyhäkoulua ei ole tarkoitettu vain pienen sisäpiirin tilaisuudeksi vaan sinne ovat tervetulleita kaikki lapset ja myös perheen aikuiset voivat olla mukana koko pyhäkoulun ajan halutessaan. Pyhäkoulu on avointa toimintaa johon voi osallistua silloin, kun perheelle sopii. Pyhäkouluun tullessa ei siis sitoutua mihinkään. Se on lisäksi maksuton.

Pyhäkoululla, jota lastenkirkoksikin on kutsuttu, on vuosisatojen jatkumo kristillisessä perinteessä. Me Kuhmon seurakunnassa haluamme, että pyhäkoulu nykyaikaisissa muodoissaan säilyisi myös tuleville sukupolville!

Pyhäkoulu on kokoontunut kirkon keittiössä sunnuntain jumalanpalveluksen yhteydessä. Syksyn 2020 toimintakausi ei ole vielä alkanut.

Aikuis- ja lähetystyön sihteeri
Kirkkotie 6-8
88900 KUHMO

Keväällä 2019 järjestettävät "iltapyhikset"

Pyhikset ovat lastentapahtumia, jonne tullaan aikuisen kanssa yhdessä.

Tapahtumat sisältävät vaihtuvan teeman ja mukavaa tekemistä koko perheelle!

20.2. "Pizzaa ja pullaa" Pyhis-ilta, jossa pienet leipurit pääsevät vauhtiin. Kokoonnumme Piilolan kerhotilassa klo 17-18.30

3.4. "Soitto soi ja laulu raikaa" Pyhis-ilta, jossa musisoidaan yhdessä ja kuulemme nuorten bändiä. Piilolan kerhotilassa klo 17-18.30

15.5. "Luontoretkellä" Retkeilemme myöhemmin ilmoittettavassa kohteessa Kuhmossa.