Jouluvaellus

Ikolan pappila

Jouluinen vaellus Joosefin ja Marian jalanjäljissä Ikolan pappilassa ti 10.12. ja ke 11.12. Kierrokset lähtevät klo 16.45, klo 17.15 ja klo 17.45 pappilan pihatien päästä. Pukeudu sään mukaan, kierroksen alkua voi joutua odottamaan noin 10 minuuttia, jos osallistujia on paljon. HUOM! Omalla autolla vaellukselle tulevat: pysäköikää auto kirkon tai kirjaston parkkipaikalle ja tulkaa kävellen pappilaan. Parkkipaikkoja on rajoitetusti tien varressa.

Kuhmon kirkko

HÄÄILTA KUHMON KIRKOSSA 20.02.20

Hääyö Kuhmon kirkossa 20.02.20. Aikeissa avioliiton satamaan, mutta järjestelyt tuntuvat ylitsepääsemättömiltä? Nyt naimisiinmeno on tehty helpoksi! Me järjestämme puitteet; kirkon, papin, kanttorin, valokuvaajan ja tarjoilun, te huolehditte vain esteiden tutkinnasta ja sormuksen hankkimisesta! Talvisessa illassa ilmassa on rakkautta, onnea ja pientä jännitystä, mutta ilman turhaa stressiä!