Virkatodistustilaus

Virkatodistusten ja sukuselvitysten tilaaminen

Kuhmon seurakunta antaa virkatodistuksia (eli otteita kirkonkirjoista/jäsenrekisteristä) tämänhetkisistä ja aiemmista jäsenistään. Virkatodistuksia on kahdenlaisia:

1. Päähenkilötiedot sisältävä virkatodistus
Käyttötarkoituksesta riippuen todistukseen merkitään perushenkilötiedot myös puolisosta ja/tai lapsista ja/tai vanhemmista. Virkatodistus on suomenkielinen, mutta tarvittaessa virkatodistuksen (ei sukuselvitys) saa monikielisenä (suomi, ruotsi, englanti, saksa, ranska).

2. Sukuselvitysmuotoinen virkatodistus
Sukuselvitys on tietosisällöltään laajempi. Siihen merkitään mm. muuttotiedot ja maininnat puolisosta ja lapsista. Jos henkilöllä ei ole lapsia, todistukseen merkitään vanhemmat ja sisarukset. Sukuselvitystä tarvitaan yleisimmin perunkirjoitukseen ja muuhun kuolinpesän asioiden hoitoon. Huom. sukuselvitys ei ole sama asia kuin sukututkimus.

Tilaaminen ja toimittaminen:
Virkatodistuksen voi noutaa kirkkoherranvirastosta aukioloaikoina tai pyydettäessä lähetämme sen postitse. Tilauksen voi tehdä puhelimella, faksilla ja oheisella tilauslomakkeella.

*) merkityt tiedot pakollisia

Todistuksen kieli

Todistuksen toimitustapa *

Kirjoita Turvakoodi- riville kuvan merkit.