Kevään Sanan ja rukouksen illat alkavat

Kuhmon kirkossa alkaa sunnuntaina 21.1. klo 18 Sanan ja rukouksen ilta -tilaisuussarja. Illan aiheena Jeesus herättää uskon. Mukana mm. Jari Niva ja Heikon ihmisen lauluryhmä. Pentti Hiltunen, puhe.

Seuraavat tilaisuussarjan ajankohdat ja aiheet ovat:
Su 18.2. klo 18, aiheena Uusi elämä.
Su 11.3. klo 18, aiheena Tässä olen.
Su 22.4. klo 18, aiheena Turhaan ette tänne tulleet.
Su 20.5. klo 18, aiheena Puhu Herra, minullekin.

risti_ja_kukka.jpg

Siunausta Uudelle Vuodelle 2018!

Kuhmon seurakunta lahjoittaa tänä vuonna joulutervehdyksiin varaamansa rahat kehitysmaiden alueilla toimivalle kristilliselle järjestölle MAF, joka operoi pienlentokoneita mm. kehitysyhteistyön ja lähetystyön sekä kansainvälisten avustusjärjestöjen toimintaan ja hankkeisiin.

Toivotamme kaikille Siunausta Uudelle Vuodelle 2018!

joulu.jpg

Runoja ja musiikkia srk-keskuksen salissa

Seurakuntakeskuksen salissa on sunnuntaina 28.1. klo 15 alkaen runo- ja musiikkitilaisuus, teemalla "Hiljaisuus puhuu". Tilaisuudessa esiintyvät Jouni Somero, piano ja Raija Kilpeläinen-Somero, joka lausuu Tuula Järvisen runoja. Vapaaehtoinen ohjelmamaksu 10 € srk:n musiikkityölle.

img_2315.jpg

Adventin ja joulunajan Unilukkari
Adventin ja joulunajan Unilukkarin voit lukea tästä: sivu1, sivu2, sivu3 ja sivu4.

Oma kerho eskareille
Seurakunnassa on aloittanut tänä syksynä Oma kerho 6-vuotiaille (v. 2011 syntyneet) eskarilaisille. Kerho kokoontuu tiistaisin klo 16.00-18.00 Piilolan srk-kodilla (Karhunpolku 2 N). Kerhossa on raamatunkertomuksia mm. näytellen/piirtäen, askartelua, leipomista, leikkiä ja pientä syötävää. Lisätiedot ja ilm. puh. 044 738 4308 Emilia Pulkkinen. askartelee.jpg

Perhekerho kokoontuu Piilolan srk-kodilla tiistaisin klo 9.30.

Pyhäkoulu Pyhäpyhis kokoontuu sunnuntaisin klo 10 Kuhmon kirkon keittiössä.

kerhokuva.jpg

Unilukkari