Olet tärkeä - tule mukaan! Kohtaamisen päivä Kuhmossa 17.2. Tulosta

Kohtaamisen päivän teemana on Olet tärkeä – tule mukaan! Yhteiskristillinen tapahtuma alkaa la 17.2. Kuhmon kirkossa kello 12.30. Lastenohjelma alkaa samaan aikaan Kuhmon seurakuntakeskuksen siivessä.

Ohjelma:
Klo 13-14.30 Jukka Jämsén: Armolahjat ajassamme ja mukaansa kutsuva seurakunta. Klo 14.30-15 Kahvitauko. Klo 15-17 Jukka Jämsén: Rukouksen mahdollisuudet ja kuunteleva rukous. Klo 17-18 ruokailu seurakuntakeskuksessa, vapaaehtoinen maksu.

jmsen.jpg

Klo 18 Ilon ja yhteyden ilta koko perheelle. Armonia-kuoro esittää ylistysmusiikkia, Jukka Jämsén puhuu. Puheen jälkeen on mahdollisuus kiertää kirkkoon rakennettuja rukousalttareita ja keskustella sielunhoitajan kanssa. Sunnuntaina 18.2. Jukka Jämsén saarnaa kirkossa, Armonia-kuoro avustaa musiikissa. Kirkkokahvit kirkossa. Ilm. lastenohjelmaan ja ruokailuun 9.2. mennessä: marja-leena.suutari(at)evl.fi, 044 738 4317.

Jukka Jämsén toimii Lapuan hiippakunnan hiippakuntasihteerinä lähetys- ja kansainvälisessä työssä. Hänen toimialaansa kuuluu myös ekumenia, monikulttuurisuus, uskontodialogi sekä ystävyyshiippakunta- ja ystävyysseurakuntatoiminta.

Unilukkari
Viikon sana