Ilmoita lapsesi seurakunnan päiväkerhoon Tulosta

Seurakunnan päiväkerhoon ilmoittautuminen on alkanut.

Voit ilmoittaa lapsesi päiväkerhoon syys/kevät kaudelle 2017-18 ottamalla yhteyttä Emilia Pulkkiseen puh. 044 738 4308 tai emilia.pulkkinen(@)evl.fi.

Kerhot kokoontuvat ma-pe Piilolassa 1-2krt/vkossa. Seurakunnan päiväkerho on kristillistä kasvatusta ja toimintaa 3-6-vuotiaille lapsille. Päiväkerhossa tutustutaan kirkkovuoteen ja ryhmässä toimimiseen. Kerhossa on hartaushetki, askarrellaan, leikitään, lauletaan, opitaan monenlaista uutta ja harjoitellaan myös hiljentymisen taitoa. Tervetuloa kerhoon!

Voit ilmoittaa lapsesi päiväkerhoon esim täyttämällä tämän vanhan kerhokaavakkeen ja lähettämällä sen.

kerho1.jpg
Yli 40 000 lasta käy seurakuntien päiväkerhoissa. Lue koko tiedote tästä.
Kuva: Sanna Krook

Unilukkari