Etusivu arrow Nuoret arrow Rippikoulu

Riikka Pääkkönen
nuorisotyön pappi
riikka.paakkonen(at)evl.fi

Seuraa nuorisotyön tapahtumia instagramissa: "kuhmonnuorisrk"

Kuhmon seurakunnan nuorisotyön löydät myös Facebookista!

Linkit:

Konfirmaatio
Virsikirja
Raamattu
Katekismus
Jumalanpalvelusopas
Paloniemen leirikeskus
Kuhmon kirkko
Lentiiran kirkko

Rippikoulussa pyrimme löytämään uusia ulottuvuuksia nuoren elämään Raamatusta ja yhteisestä uskosta käsin.

Rippikouluinfot pidetään Tuupalan koulun kahdeksasluokkalaisille. Tulevana vuonna 2018 rippikouluja on 3 ja lisäksi mahdollisuus päivärippikoulun käymiseen. Rippikouluun ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitetaan ryhmätoiveet. Rippikouluryhmä kokoontuu yhteen noin puolen vuoden mittaisen matkan erilaisten tapaamisten ja leirijakson merkeissä. Rippikoulun päätteeksi järjestetään konfirmaatiojumalanpalvelus, viikon kuluttua leirin loppumisesta. Ilmoittautumisen yhteydessä vanhemmilta kartoitetaan toiveita konfirmaation tarkemmasta ajasta.

Saat lisätietoa rippikoulusta ja konfirmaatiosta työntekijöiltä sekä oheisista linkeistä.

ILMOITTAUTUMINEN RIPPIKOULUUN 2018

Rippikouluun ilmoittaudutaan sähköisen lomakkeen kautta.

RIPPIKOULUT 2018

Kuhmon seurakunta järjestää vuonna 2018 kolme leirimuotoista rippikoulua sekä päivärippikoulun.

Vuonna 2017 maksut olivat seuraavat:
Leirimuotoisen rippikoulun leirimaksu on 60 €.
Päivärippikoulun leirimaksu on 20 €.

Talvirippikoulu

Talvileirille otetaan n. 40 osallistujaa, tarkoitus on toteuttaa opetus leirillä kahdessa opetusryhmässä. Talvirippikoulu kokoontuu yhteen aktiivisesti alkaen syksystä 2017. Leirijakso järjestetään Hyvärilässä Nurmeksessa talvilomaviikolla 2018.

Kesärippikoulut

Kesärippikoululeirejä pidetään kaksi. Palo 1 on kiva leiri Paloniemen leirikeskuksessa. Palo 2 –leiri on harrasteleiri, jonka toiminta muotoutuu osallistujien toiveita kuunnellen.

PALO1
Leirijakso 4.-9.6.2018

PALO2
Leirijakso 16.-21.7.2018

Päivärippikoulu
Päivärippikoulu on joustavasti kokoontuva rippikoulu ilman leirivelvoitetta. Tänä vuonna päivärippikoululaiset käyvät oppitunneilla kesäleirillä Palo 1 kanssa yhdessä, kotoa pitäen.