Etusivu arrow Nuoret arrow Rippikoulu

Riikka Pääkkönen
nuorisotyön pappi
riikka.paakkonen(at)evl.fi

Seuraa nuorisotyön tapahtumia instagramissa: "kuhmonnuorisrk"

Kuhmon seurakunnan nuorisotyön löydät myös Facebookista!

Linkit:

Konfirmaatio
Virsikirja
Raamattu
Katekismus
Jumalanpalvelusopas
Paloniemen leirikeskus
Kuhmon kirkko
Lentiiran kirkko

Rippikoulussa pyrimme löytämään uusia ulottuvuuksia nuoren elämään Raamatusta ja yhteisestä uskosta käsin.

Rippikouluinfot on pidetty vkolla 36 Tuupalan koulun kahdeksasluokkalaisille. Tulevana vuonna 2017 rippikouluryhmiä on 3 ja lisäksi mahdollisuus päivärippikoulun käymiseen. Rippikouluun ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitetaan ryhmätoiveet. Rippikouluryhmä kokoontuu yhteen noin puolen vuoden mittaisen matkan erilaisten tapaamisten ja leirijakson merkeissä. Rippikoulun päätteeksi on kirkossa konfirmaatio, joka seurakunnassamme on samalla sunnuntain pääjumalanpalvelus.

Saat lisätietoa rippikoulusta ja konfirmaatiosta työntekijöiltä sekä oheisista linkeistä.

ILMOITTAUTUMINEN RIPPIKOULUUN 2017

Rippikouluun ilmoittaudutaan sähköisen lomakkeen kautta.

RIPPIKOULUT 2017

Kuhmon seurakunta järjestää vuonna 2017 kolme leirimuotoista rippikoulua sekä päivärippikoulun.

Leirimuotoisen rippikoulun leirimaksu on 60 €.
Päivärippikoulun leirimaksu on 20 €.

Talvirippikoulu

Talvirippikoulu kokoontuu yhteen aktiivisesti joulun ja alkuvuoden alla. Leirijakso järjestetään Aholansaaren leirikeskuksessa lähellä Tahkon laskettelukeskusta. Perinteisen leiriohjelman lisäksi leirijaksolla on mahdollisuus lasketella ja hiihtää.

Kesärippikoulut

Kesärippikoululeirejä pidetään kaksi. Leirit pidetään mahdollisuuksien mukaan Kuhmossa, Paloniemen leirikeskuksessa, tai muussa vastaavan tasoisessa paikassa. Leirin aikana tutustutaan kristinuskon perusteisiin, Raamattuun ja Jumalaan. Opiskelun lisäksi leirillä myös vietetään vapaa-aikaa, kokoonnutaan yhteen erilaisten toimintojen ja tehtävien ääressä sekä vietetään yhteistä hartauselämää.

PALO1
Leirijakso 5.6.-10.6.2017
Konfirmaatio 18.6.2017

PALO2
Leirijakso 26.6-1.7.2017
Konfirmaatio 9.7.2017

Päivärippikoulu

Päivärippikoulu on joustavasti kokoontuva rippikoulu ilman leirivelvoitetta. Tänä vuonna päivärippikoululaiset käyvät oppitunneilla integroidusti kesäleirien kanssa yhdessä, kotoa pitäen.