Etusivu arrow Viikon sana

Viikon sana Tulosta

"Kosketa minua Henki, kosketa kirkkaus"

vk.jpg

"Kosketa minua Henki , kosketa kirkkaus. Anna elämälle suunta ja tarkoitus." Näin rukoilemme Taivaan Isän apua uudessa tilanteessa. Nuoret ovat valmistuneet kouluista ja opinnoista. He miettivät elämäntehtävää. Usein nuoren on lähdettävä toiselle paikkakunnalle opiskelemaan tai työhön. Jotkut löytävät paikkansa ja työnsä kotiseudultaan. Jokaisella on tehtävä ja oikea paikka.

Aina oikean tien löytäminen ei käy hetkessä. Voimme olla eksyksissä ja elämässä on vaikea tietää, miten jatkaa eteenpäin. Tarvitsemme suunnan näyttäjää ja tukeakin. Nuoret tarvitsevat vanhempiensa ja läheisten tukea ja rohkaisua. Pian nuoren omat siivet kantavat ja hän voi lentää kauaskin kotiseudultaan.

Taivaan Isä kantaa huolta omistaan. Hän on voimallinen auttamaan meitä, olimmepa eksyksissä, sairaita tai väsyneitä ja surullisia. Hän ei milloinkaan hylkää omiaan, vaan johdattaa armollaan elämäämme. Kun kuljemme rukoillen, niin elämässämme on turva ja toivo, että olemme oikealla tiellä. Jos olemme poikenneet kauaskin oikealta tieltä, voimme rukoilla tuhlaajapojan tavoin, että Isä ottaa meidätkin vastaan yksin armosta, Jeesuksen Kristuksen sovintokuoleman ja ylösnousemuksen tähden. Silloin Taivaassakin iloitaan, kun tuhlaajapoika on tullut kotiin. Kristus ottaa iloiten vastaan jokaisen, joka Hänen tykönsä tulee.

"Kosketa Jumalan Henki syvälle sydämeen, sinne paina hiljaa, luottamus Jeesukseen. Rohkaise Jumalan Henki, murenna pelkoni. Tässä maailmassa osoita paikkani. Valaise Jumalan Henki silmäni aukaise, että voisin olla ystävä toisille. Kosketa Jumalan Henki! Herätä kiittämään, sinun lähelläsi, armosta elämään."
virsi 125

Anna Liisa Hakulinen