Etusivu arrow Aikuiset

Juhannusjuhlat
 Tapahtumakalenteri
 Vienan Karjalan työ

Seurakunnassa aikuistyön parissa tehtävä työ kutsuu seurakuntalaisia ja perheitä julistuksen, opetuksen ja sielunhoidon kautta. Erilaisten tapahtumien kautta seurakuntalaisilla on mahdollisuus tulla toimintaan mukaan. Maallikot ovat myös aktiivisesti mukana toiminnassa.

Evankelioimistyö julistaa evankeliumia hengellisen elämän syntymiseksi ja syventämiseksi seurakunnassa.

Vakiintunutta, säännöllistä toimintaa ovat viikoittain pidettävät seurat ja keskustelu- ja raamattupiirit. Muutaman kerran vuodessa järjestetään erilaisia evankelioimistapahtumia, raamattuopetustilaisuuksia, rukousiltoja ja teemapäiviä yhteistyössä eri järjestöjen kanssa. Osa tilaisuuksista pidetään Kuhmo-talolla Kahvila Juttuassa.

Kerran vuodessa järjestetään naisten- ja miestenpäivät sekä juhannuksena Iivantiiran seurakuntatalolla Kainuun Hengelliset Juhannusjuhlat.

Lisätietoja ajankohtaisesta toiminnasta saa tapahtumakalenterista, viikoittain ilmestyvistä seurakuntailmoituksista Kuhmolaisessa ja Kainuun Sanomissa.