Etusivu arrow Lähetys
Tekstin koko:
 
 

Lähetys Tulosta
 

 

 


Yhteystiedot:

Marja-Leena Suutari
aikuistyön sihteeri
puh. (08) 617 23761
tai 044 738 4317
marja-leena.suutari(at)evl.fi


Linkit:
Nimikkolähetit
Tapahtumakalenteri
Unilukkari
 

Lähetystoiminta on Kuhmossa vilkasta. Seurakuntakeskuksessa toimiva Lähetyssoppi on avoinna talvikaudella perjantaisin klo 11–13. Sopessa on myytävänä lämmintä ruokaa, leivonnaisia ja kahvia. Myyjäistavarapöydältä löytyy mm. kauniita käsinpainettuja tyynyliinoja, villasukkia, kortteja, lahjaesineitä. Tuotteita voi käydä ostamassa myös muulloin kuin perjantaisin.

Vuoden mittaan järjestetään useita lähetyslounaita ja -myyjäisiä. Näistä tapahtumista ilmoitetaan seurakunnan ilmoitustauluilla, kirkollisissa ilmoituksissa ja kirjastossa sekä seurakunnan verkkosivuilla.

Suomen Lähetysseuran järjestämät Kauneimmat joululaulut on yksi suosituimmista joulunajan tapahtumista. Tilaisuuksia järjestetään vuosittain yli 20 ja laulajia näihin osallistuu yli 2 000. Kauneimmissa joululauluissa kerättävä kolehti osoitetaan Suomen Lähetysseuran kautta nimikkolähettien
ja -kohteiden työn tukemiseen.

Seurakunnan nimikkolähettejä on eri järjestöjen kautta Kroatiassa, Etiopiassa ja Papua-Uudella-Guinealla ja Bulgariassa. Japanissa tuemme Tokion Suomi-kirkon työtä.

Seurakunnalla on Israelissa kaksi nimikkokohdetta: Haifan Ebenezer - vanhainkoti sekä Jerusalemin Caspari-keskus, missä koulutetaan messiaanisia juutalaisia seurakuntatyöhön.

Venäjällä tuemme kansallisten työntekijöiden kouluttamista Inkerin kirkon stipendirahaston kautta sekä Vienan-Karjalan laajaa seurakuntatyötä. Lisäksi nimikkokohteenamme on suomensukuisten kansojen parissa tehtävä raamatunkäännöstyö.

Voit tukea lähettien työtä tilinro FI26 5177 0020 0807 56 kautta. Viestiosassa ehdottomasti mainittava lähetin nimi.


Linkit:
• Suomen evankelisluterilainen Kansanlähetys: www.sekl.fi
• Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys: www.sley.fi
• Suomen Lähetysseura: http://www.mission.fi/
• Sanansaattajat: http://www.sansa.fi/
• Suomen Pipliaseura:http://www.bible.fi/
• Evankelisluterilainen lähetysyhdistys Kylväjä: www.flom.fi

 

 

 

 


KUHMON SEURAKUNTA, Kirkkotie 6-8, 88900 KUHMO • puh. 08 6172 371 (vaihde), fax  08 6141 954 • e-mail: kuhmo.seurakunta(at)evl.fi
Kirjaudu